Wij als ondernemers komen beiden uit het groene vak

Casper van Duijn is opgegroeid in een ondernemersgezin. Zijn ouders runden een goedlopend tuincentrum in Santpoort en hij is hier vanaf jongs af aan altijd aan het werk geweest. Zo zit het groene DNA dus in zijn genen.

Kees Kraaij is al op jonge leeftijd begonnen met de verkoop van snijbloemen, is verder gaan werken in een tuincentrum en hoveniersbedrijf waarna hij bij het tuincentrum van de ouders van Casper van Duijn in dienst is gekomen. Zo kennen zij elkaar dus al vele jaren.

Kees Kraaij is de tussentijd zijn eigen succesvolle hoveniersbedrijf begonnen en is gespecialiseerd in o.a. biologische onkruidbestrijding, onderhoud en aanplant van de tuin of balkon.

Door de combinatie van al deze kennis te gebruiken is er de mogelijkheid om nét dat extra beetje service te verlenen door de mogelijkheid aan te bieden om planten meteen te laten aanplanten in de tuin, onderhoud voor de planten aan te bieden voor de particuliere en zakelijke markt en daardoor ook meteen een aanspreekpunt te zijn voor alle vragen op botanisch gebied.

Deze combinatie van 2 personen met een groen hart, weten wat er leeft in de tuin en woonkamer zorgen voor een expertise wat de klanten zeker zullen weten te waarderen!